Ruusu-Ristin jäsenyys

Ruusu ja risti

Ruusu-Risti on totuudenetsijäin järjestö, jonka jäsenet tunnustaen kaikkien ihmisten veljeyden katsomatta rotuun, ihonväriin, kansallisuuteen, uskontunnustukseen, yhteiskunnalliseen asemaan, sukupuoleen tai muihin ulkonaisiin rajoituksiin, osoittavat toisilleen mitä suurinta suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä sekä pitävät totuutta korkeampana kaikkia uskontoja.

Ruusu-Risti on vapaan ajattelun pyhäkkö, jonka jäsenet etsivät totuuden ydintä, salaista jumalviisautta, mikä piilee kaikkien aikojen uskonnoissa, mytologioissa sekä filosofisissa ja tieteellisissä järjestelmissä.

Ruusu-Risti on renkaana ihmisten näkymättömässä veljeskunnassa ja sen jäsenet etsivät ikuiseen elämään vievää tietä, joka kasvattaa ja kehittää ihmisessä veljeyden henkeä.

Ruusu-Ristin jäseneksi voi pyrkiä kahden tuntemansa jäsenen suosittelemana. Ruusu-Ristin jäsenen tulee hyväksyä järjestön kolme ohjelmakohtaa, kannattaa sen työtä taloudellisesti, maksamalla määrältään vapaaehtoinen jäsenmaksu kolme kertaa vuodessa ja hyväksyä järjestön hierarkinen rakenne.

Pääsiäisenä, vuosijuhlien aikaan, suoritetaan uusien jäsenten juhlallinen vastaanotto, installaatio. Installoidut jäsenet ovat oikeutettuja pyrkimään seremoniallisella pohjalla toimivaan sisäiseen kouluun.

Lataa jäsenhakemus: Hakemus.doc tai Hakemus.pdf